Головна » 2021 » Лютий » 4 » Дебати до Дня Героїв Крут
11:57
Дебати до Дня Героїв Крут

До Дня Героїв Крут відбулися шкільні дебати на тему "Бій під Крутами: перемога чи поразка?".

Дебати відбулися між командами 9-х класів, подію організували учасниці учнівського самоврядування Михайловська З., Максименко Я., Крохмальна О.

Відповідно до класичного формату дебатів, всі команди були поділені на "Уряд" та "Опозицію". Дві команди уряду відстоювали позицію, що "бій під Крутами - перемога і приклад для української нації". На противагу уряду, дві команди опозиції відстоювали думку, що "бій під Крутами - це поразка і втрата молодого покоління".

Гравці серйозно поставилися до гри: вони підготувалися, завчасно ознайомившись з історичними матеріалами, надавали влучні аргументи, коментарі та запитання, а головне - на дебатах відчувався дух толерантної полеміки і повне занурення у перебіг гри.

На дебати як суддю було запрошено випускницю школи Діану Сизову, зараз студентку факультету Міжнародних відносин ЛНУ ім. І. Франка, а заразом активну учасницю всеукраїнських дебатних турнірів. Діана оголосила результати гри, а також провела аналіз усіх виступів.

Перемогу здобула команда 9-А класу (Перегінець М., Курдидик В., Шавров Л., Марунчак В.), яка виконувала роль першої опозиції. ІІ місце - перший уряд, 9-Б клас (Чемерис С., Лучко А., Дяк А., Борсук А.); ІІІ місце - друга опозиція, 9-Б клас (Олійник С., Гаврон Г., Сулим А., Долішна С.); IV місце - другий уряд, 9-В клас (Чупляк В., Михальський О., Пелега О., Гордієвська М.).

Вирішили, що такі ігри проводитимуться щомісяця до кінця семестру, щоб всі учасники змогли розкритися та випробувати себе у різних ролях. Пишаємось нашими учнями, які цінують інтелектуальні ігри і не бояться у них виявляти власний потенціал.

Переглядів: 93 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: