Головна » 2017 » Березень » 17 » Театральна постановка "Вертеп"
17:11
Театральна постановка "Вертеп"

3 лютого в актовому залі школи проходила театральна постановка "Вертеп". Участь у постановці брали учні 7-В, а також 10-А класів під керівництвом вчителя з християнської етики Ступець Л. Й. 

У театральну постановку входила класична біблійна історія про народження Ісуса Христа, а також яскраві вкраплення народних елементів українського вертепу: на сцені промовляли пастушки, ангели, Йосип з Марією, царі зі Сходу, Ірод, жид, воїни, звучали народні колядки. Ініціаторка створення "Вертепу", Людмила Йосипівна, доклала значних зусиль, щоб зробити постановку цікавою, живою і сучасною для глядачів, а самі юні учасники цьому посприяли: притягувала увагу не тільки композиційна побудова та художнє оформлення виступу, а й гра та вигляд самих акторів (наприклад, ангели були взуті аж ніяк не в класичні нудні сандалі, а в сучасні білосніжні кросівки, які доволі непогано вписувались в образ).

З цією постановкою наші учні прийшли в Кінотеатр ім. О. Довженка наступного дня, 4 лютого, де відбувся показ вертепів Сихівського району. Переможців і переможених не було. Були смачні гостинці як подяка учасникам за кропітку мистецьку працю.

Переглядів: 415 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: