Головна » Архів матеріалів

23 лютого у СЗШ №96 для учнів 5, 7 та 10-х класів проводила майстер-клас методист видавництва "Express Publishing", вчителька англійської мови та бізнес-вумен Наталія Ляшко.

"Кулінарні уроки" пані Наталії побудовані на інтеграції кількох дисциплін, наприклад, англійської мови та трудового навчання. 5-класники та 7-класники робили цукерки, використовуючи різні види горіхів, 10-класники готували лазанью. Увесь процес приготування викладався англійською мовою. 

Наступного дня, 24 лютого, пані Наталя провела також урок із використанням новітніх технологій у 6-Б класі на тему "Моя квартира" .

Творчий підхід, інноваційна методика зробили уроки Наталі Ляшко незабутніми.

Переглядів: 487 | Додав: superman | Дата: 06.04.2017 | Коментарі (0)

Минулого року наші учні-старшокласники, які ще є й аніматорами при церкві Різдва Пресвятої Богородиці (Николишин А., Грех О., Лаврушко В., Ничай В., Голуб Я., Шозда О., Адамів А., Мартиняк Т., Свінтальський В. та ін.), проводили ораторій із третьокласниками. Цього року вони його провели ще й для учнів 5 класу в актовому залі школи.

Урок-ораторій - це гарна можливість поєднати гру та повчальну бесіду. Діти обговорювали різні вияви спокуси, негативний вплив однолітків, необхідність боротись у житті та відстоювати свої думки, разом з тим переглядали невеличкий мотиваційний мультик, грали в банси (танцювальна гра) тощо. 

П'ятикласникам ораторій сподобався. Діти вийшли із залу усміхненими та із позитивним настроєм.

Переглядів: 436 | Додав: superman | Дата: 06.04.2017 | Коментарі (0)

Учні нашої школи під патронатом вчительки християнської етики Ступець Л. Й. відвідали геріатричний пансіонат, що на вулиці Медової Печери. Одинадцятикласники були вражені після спілкування зі старенькими. Свої враження у невеличкі нариси вклала учениця 11-А класу Вікторія Дяченко.

ТРИ ІСТОРІЇ В'ЯЗНІВ СТАРОСТІ 

Автор Вікторія Дяченко

*** 
Пані Марії 60 з лишком років, за освітою — економіст. Розмовляє жваво, багато усміхається, коли робиш компліменти — щічки вкриваються рум'янцем. Рухи її витончені й легкі. Справжня леді. Про те, як опинилася у гаріатричному пансіонаті, розповідає вже зовсім іншим голосом, уривчасто: 
- Усі мої на Личакові. Донька, чоловік. Він у мене військовим був, тож світу трохи виділа з ним. Ми потрапили в ... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: superman | Дата: 06.04.2017 | Коментарі (0)

20 лютого увесь колектив СЗШ №96 вшановував пам'ять Героїв Небесної Сотні. 

Новий тиждень почався із радіоповідомлення, яке закінчилось хвилиною мовчання. На перервах у вестибюлі школи діти мали змогу переглядати відеоролики про Євромайдан, Революцію гідності та героїв Небесної Сотні. Важлива реакція дітей: вони дивились відео із цікавістю та серйозно, без пустощів, тим виявляючи повагу і до постатей з відеоряду, і до зусиль адміністрації школи, що ініціювала захід.

Того дня також проходили тематичні бесіди, на яких пригадували події бурхливих днів кінця 2013 - початку 2014 року. 

Переглядів: 287 | Додав: superman | Дата: 05.04.2017 | Коментарі (0)

Тема кохання та лірики у 96-ій школі не закінчилась 14 лютого. Того ж тижня, у четвер 16 лютого старшокласники (члени шкільного самоврядування) провели в актовому залі школи святковий Ліричний вечір під гаслом "All you need is love..." з пісні відомих The Beatles. 

Наші учні, як завжди, молодці. Всі сценки, пісні були настільки безпосередні та душевні, хлопці та дівчата настільки милі, вони настільки відповідально і по-дорослому поставилися до організації дійства, до самих сценок, що присутні глядачі - учні та вчителі - були просто в захваті.

Нагородою за вкладену працю старшокласникам став гідний відпочинок - вечірка, за проведенням якої прослідкували ті ж самоврядуванці. До речі, ді-джеєм вечірки був учень 11-Б класу Городисько Володимир, який вже неодноразово виступав на великих музичних фестивалях.

Переглядів: 331 | Додав: superman | Дата: 05.04.2017 | Коментарі (0)

День святого Валентина - швидше народне свято, а не церковне, бо люблять його і дорослі, й діти. Саме в цей день всі згадують про те, що існує така річ, як любов, та всіляко намагаються виразити її якійсь особливій людині (чи особливим людям) або ж просто батькам та родичам. 

Так само прагнули виказати свою симпатію та увагу наші діти. 14 лютого у нашій рідній 96-ій школі традиційно діяла Святкова пошта, яку з величезним нетерпінням чекали всі учні. З самісінького ранку навіть першокласники не переставали випитувати, коли ж нарешті почнуть розносити листи-валентинки, яких все ж дочекалися після 3-го уроку. На жаль, не всі листи знайшли своїх адресатів через те, що імен просто не вказали (мабуть, від надмірних любовних переживань) або ж листи були адресовані "Мамі", "Бабусі", "Татові", "Дідусеві" ... Читати далі »

Переглядів: 332 | Додав: superman | Дата: 05.04.2017 | Коментарі (0)

9 та 10 лютого на базі СЗШ №96 відбулись районні змагання з волейболу серед юнаків та дівчат. Обидві наші команди вибороли IV місце серед шкіл Сихова.

Переглядів: 337 | Додав: superman | Дата: 17.03.2017 | Коментарі (0)

3 лютого в актовому залі школи проходила театральна постановка "Вертеп". Участь у постановці брали учні 7-В, а також 10-А класів під керівництвом вчителя з християнської етики Ступець Л. Й. 

У театральну постановку входила класична біблійна історія про народження Ісуса Христа, а також яскраві вкраплення народних елементів українського вертепу: на сцені промовляли пастушки, ангели, Йосип з Марією, царі зі Сходу, Ірод, жид, воїни, звучали народні колядки. Ініціаторка створення "Вертепу", Людмила Йосипівна, доклала значних зусиль, щоб зробити постановку цікавою, живою і сучасною для глядачів, а самі юні учасники цьому посприяли: притягувала увагу не тільки композиційна побудова та художнє оформлення виступу, а й гра та вигляд самих акторів (наприклад, ангели були взуті аж ніяк не в класичні нудні сандалі, а в сучасні білосн ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: superman | Дата: 17.03.2017 | Коментарі (0)

27 січня з нагоди Дня Соборності України відбувся історичний квест. Учасники квесту - учні 7-Г класу (кер. Антонишин Г. М.). Організатори квесту: члени Учнівського самоврядування школи (Камуть А., Голуб Я., Бугайчук А., Федюк А.) під керівництвом педагога-організатора Тимчишин С. Л. 

Мета квесту - згадати основні дати, події, факти, персоналії української історії, усвідомити їхню роль для України та українця зокрема.

Оскільки така форма роботи, як квест, передбачає активність, рухливість, то атмосфера у 7-Г була надзвичайно жвавою. Діти поділились на 4 команди. А після старту почалось: роздумування над датами, відгадування історичних постатей, відповіді на питання вікторини, розташовування у хронологічному порядку національних свят. Діти гаряче сперечались та блукали по класі в пошуках наступного завдання. Кінцем пошуків учасників квесту став документ - Акт ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: superman | Дата: 24.02.2017 | Коментарі (0)

26 січня в Центрі творчості молоді та юнацтва Галичини відбулась гра "Що? Де? Коли?" Шкільної ліги Львівської області.

Нашу школу представляла команда учнів 9 - 10 класів, яку склали: Шершун Михайло (капітан команди, 10-А), Білик Тетяна (10-А), Стибель Тарас (9-А), Кащак Віталій (9-Г), Подвірний Назар (9-Г), Василишин Юрій (9-Г).

Гра, традиційно, проходила у три етапи, кожен з яких складався із 12 питань. Питання були нелегкі (навіть порівняно із минулорічними) та вимагали від учасників прояву кмітливості, ерудиції та всебічних знань. Наша команда, хоч і не отримала призового місця, гідно представила школу, а найголовніше - позитивно та з користю провела час.

Переглядів: 415 | Додав: superman | Дата: 24.02.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 67 68 »