Головна » 2017 » Квітень » 06

23 лютого у СЗШ №96 для учнів 5, 7 та 10-х класів проводила майстер-клас методист видавництва "Express Publishing", вчителька англійської мови та бізнес-вумен Наталія Ляшко.

"Кулінарні уроки" пані Наталії побудовані на інтеграції кількох дисциплін, наприклад, англійської мови та трудового навчання. 5-класники та 7-класники робили цукерки, використовуючи різні види горіхів, 10-класники готували лазанью. Увесь процес приготування викладався англійською мовою. 

Наступного дня, 24 лютого, пані Наталя провела також урок із використанням новітніх технологій у 6-Б класі на тему "Моя квартира" .

Творчий підхід, інноваційна методика зробили уроки Наталі Ляшко незабутніми.

Переглядів: 496 | Додав: superman | Дата: 06.04.2017 | Коментарі (0)

Минулого року наші учні-старшокласники, які ще є й аніматорами при церкві Різдва Пресвятої Богородиці (Николишин А., Грех О., Лаврушко В., Ничай В., Голуб Я., Шозда О., Адамів А., Мартиняк Т., Свінтальський В. та ін.), проводили ораторій із третьокласниками. Цього року вони його провели ще й для учнів 5 класу в актовому залі школи.

Урок-ораторій - це гарна можливість поєднати гру та повчальну бесіду. Діти обговорювали різні вияви спокуси, негативний вплив однолітків, необхідність боротись у житті та відстоювати свої думки, разом з тим переглядали невеличкий мотиваційний мультик, грали в банси (танцювальна гра) тощо. 

П'ятикласникам ораторій сподобався. Діти вийшли із залу усміхненими та із позитивним настроєм.

Переглядів: 448 | Додав: superman | Дата: 06.04.2017 | Коментарі (0)

Учні нашої школи під патронатом вчительки християнської етики Ступець Л. Й. відвідали геріатричний пансіонат, що на вулиці Медової Печери. Одинадцятикласники були вражені після спілкування зі старенькими. Свої враження у невеличкі нариси вклала учениця 11-А класу Вікторія Дяченко.

ТРИ ІСТОРІЇ В'ЯЗНІВ СТАРОСТІ 

Автор Вікторія Дяченко

*** 
Пані Марії 60 з лишком років, за освітою — економіст. Розмовляє жваво, багато усміхається, коли робиш компліменти — щічки вкриваються рум'янцем. Рухи її витончені й легкі. Справжня леді. Про те, як опинилася у гаріатричному пансіонаті, розповідає вже зовсім іншим голосом, уривчасто: 
- Усі мої на Личакові. Донька, чоловік. Він у мене військовим був, тож світу трохи виділа з ним. Ми потрапили в ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: superman | Дата: 06.04.2017 | Коментарі (0)