Головна » 2021 » Лютий » 11 » День безпеки в Інтернеті
12:22
День безпеки в Інтернеті

Інтернет став невід'ємною частиною нашої реальності, і у ньому усталилися певні правила, як і в реальному світі. Відповідно, виник такий термін, як "віртуальна реальність", у якій, крім переваг та особливостей, з'явилися ще й свої небезпеки

9 лютого - День безпеки в Інтернеті. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до свідомого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

До Дня безпечного Інтернету учасники учнівського самоврядування школи провели пізнавальні уроки для шестикласників, на яких розповіли про загрози віртуальної реальності, про захист особистих даних, про методи захистити себе у мережі, а також про шкоду та відповідальність за надсилання фото та відео без чиєїсь згоди.

Нагадуємо, що наразі дітям дозволено реєструватися у соцмережах з 13 років. Дорослі - батьки, опікуни - зобов'язані орієнтуватися, де і з ким дитина спілкується онлайн, щоб попередити прикрі випадки, які зараз активно трапляються у мережі: секстинг, небезпечні для здоров'я і життя челенджі, шахрайство, купівля-продаж онлайн тощо.

Користуймось цифровими технологіями відповідально, щоб подавати добрий приклад дітям.

 

Переглядів: 94 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: