Головна » 2020 » Жовтень » 7 » День працівників освіти 2020
13:17
День працівників освіти 2020

2 жовтня учні школи вітали вчителів із Днем працівників освіти.

Організацією свята займалися учні 11-х класів. У зв’язку із карантинними обмеженнями старшокласники не змогли підготувати масштабну святкову програму, проте креативно підійшли до влаштування події. Цьогоріч свято відбулося у стилі "Країни світу". Вестибюль школи був задекорований, а учні – красиво одягнені, відповідно до тематики. Старшокласники встановили фотозону, біля якої змогли сфотографуватися всі охочі та згодом позначити фото у соцмережах спеціальним хештегом #travelaroundtheworld, який придумали спеціально для події. Крім того, учні зняли вітальний відеоролик, який був поширений на сторінці школи.

До свята долучилися також учні 5-10 класів. Кожен клас обирав собі країну методом жеребкування і, відповідно до цього, оформлював своє привітання.

Наші учні згуртовано та відповідально підійшли до організаційних питань: вони домовилися за костюми, прибрали та прикрасили кабінети, знайшли та написали привітання різними мовами світу, виявили ініціативу та бажання зробити приємне своїм учителям. Учні ознайомилися із культурою та мовою тої чи іншої країни, деякі навіть вивчили привітання іноземною мовою напам’ять, а також розвинули так звані "м’які навички" – навики роботи в команді, мотивацію, навички домовлятися та приймати рішення.

Приємно, що навіть створюючи святковий захід, діти навчаються. Для учителів та батьків це привід для гордощів.

Переглядів: 133 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: