Головна » 2021 » Грудень » 15 » День учнівського самоврядування
12:29
День учнівського самоврядування

7 грудня у нашій школі відбувся День учнівського самоврядування.
Наші самоврядуванці мали змогу побути у ролі вчителів та провести уроки для учнів 1-6 класів.

Теми і дисципліни, за які взялися старшокласники були найрізноманітнішими: теми "Зима", "Енергія", "Правила поведінки із незнайомими людьми" на уроках "Я досліджую світ" у початковій школі; тема "Клавіатура" на уроці інформатики у 2 класі; тема "Прикметник" на уроці української мови у 4 класі; тема "Зорі" на уроці природознавства у 5 класі; тема "День Святого Миколая" на уроці образотворчого мистецтва у 5 класі; урок-узагальнення з теми "Будова клітини" на уроці біології у 6 класі; а ще уроки хореографії, фізкультури та української літератури у 2, 5 та 6 класах.

Юні учителі ретельно готувалися до занять: консультувались з педагогами, підбирали матеріал і загалом відповідально підійшли до роботи. На кожному з уроків діти виконували цікаві завдання, брали участь у змаганнях, іграх, вікторинах, переглядали відеоролики.
Результат: голосне "дякую!" від малечі і прохання приходити ще, нові запити на участь в роботі учнівського самоврядування від учнів 6-х класів :)

Також самоврядуванці поспілкувалися із керівництвом школи. Галина Василівна, виконувач обов'язків директора школи, розповіла про риси, якими повинен володіти керівник закладу і про відповідальність, яка лягає на його плечі. Старшокласники також мали змогу узгодити питання, які їх хвилювали, наприклад, щодо позашкільної діяльності.

Наприкінці дня президент школи Злата Михайловська провела невеличкі збори, де кожен міг поділитися враженнями від проведених уроків.

Учнівське самоврядування школи висловлює подяку педагогам, які надали таку цікаву можливість попрактикуватися у навчальній діяльності та підтримували їх на своїх уроках.

Переглядів: 84 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: