Головна » 2020 » Вересень » 1 » День знань 2020
11:45
День знань 2020

Сьогодні – День знань. Перший день навчання у школах.

Усе геть по-іншому: різний графік для учнів, розмітки, дезінфекційні килимки, маршрути – креативніше придумати початок нового навчального року, ніж продиктували це карантинні обмеження, не можна було.

Масових заходів, як у попередні роки, не передбачалося. Кожен клас ішов у свій кабінет у призначений час на перший урок зі своїм класним керівником: для 1 і 5 класів це було знайомство, для проміжних класів – повернення до рідних стін школи та спілкування із однокласниками і вчителями. Обов`язковим нововведенням також стало обговорення та тренування санітарно-гігієнічних правил.

Цього року школа традиційно зустрічала своїх нових учнів 1-х і 5-х класів. 1-А клас взяла під свою опіку Гавор Н. Г., а 1-Б – Дубрівна Л. В. Також познайомилися зі своїми маленькими вихованцями вчителі, які випустили 11 класи: 5-А – Кучер О. С., 5-Б – Тростинська О. З., 5-В – Шеремета Т. В. і 5-Г – Гимон Л. М.

Малюків-першокласників та їхніх схвильованих батьків привітали на подвір`ї школи директор Шостак Б. Є., президент учнівського самоврядування Гульовата Наталя, а одинадцятикласник Мадич Остап урочисто задзвонив у дзвоник, чим започаткував початок нового 2020-2021 навчального року.

Після короткого привітання заступник директора з виховної роботи Беля О. Ф. запросила першачків на урок. Така невеличка урочистість проводилася згідно із наданими рекомендаціями.

Здавалося б, і святкових заходів, як таких, не було, і карантинні обмеження діють, однак учні виглядали настільки щасливими у своїх гарних вишиванках, так весело лунали їхні голоси у коридорах школи, що цей день став справжнім святом.

Переглядів: 130 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: