Головна » 2017 » Грудень » 1 » "Фотографія, що оживає"
11:56
"Фотографія, що оживає"

У Першому академічному театрі для дітей та юнацтва (художній керівник Юрій Мисак) в рамках проекту "Театральна педагогіка" з нагоди відзначення 160-річчя від дня народження Івана Франка, у грудні 2016 р. було розпочато фотосесію для учнів більше 30 шкіл м. Львова. Сам проект отримав назву "Фотографія, що оживає".  

У цій фотосесії учні загальноосвітніх закладів разом із акторами, костюмерами та гримерами театру відтворили історичні світлини у сучасній інтерпретації, пригадали події життєвого шляху І. Франка, а також примірили на себе образи з історичного минулого. 

Загалом участь у проекті взяло 150 учасників зі львівських шкіл, у тому числі й нашої СЗШ №96. Михайловська Златослава, Прус Андрій, Лозинський Дмитро та Дідушок Максим (зараз це учня 6-го класу) відтворили світлину "Діти Івана Франка" (кер. Тимчишин С. Л.).

27 листопада 2017 р. відбулась презентація альбомів "Фотографія, що оживає" та урочисте їх вручення всім учасникам проекту. На заході виступали актори Першому театрі дітей та юнацтва, а також автори та партнери проекту: Ірина Артим'як (помічник художнього керівника), Тетяна Москва (методист НМЦО), Микола Крупей (керівник кампанії "Культурне місто"), Михайло Кобрин (заступник директора Львівського музею І. Франка), Юрій Мисак (художній керівник театру).

Переглядів: 325 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: