Головна » 2020 » Вересень » 29 » “Фотографія, що оживає 3”
14:01
“Фотографія, що оживає 3”

24 вересня в саду Державного меморіального музею Михайла Грушевського у Львові відбулася презентація та вручення пам’ятних фотоальбомів учасникам Міського проєкту “Фотографія, що оживає 3”.

Цей проєкт організований Навчально-методичним центром освіти м. Львова та Управлінням освіти ДГП ЛМР, який був започаткований у рамках Єдиного культурно-освітнього простору і присвячувався таким подіям: перший альбом - 160 річчю від дня народження Івана Франка, другий альбом - періоду національно-визвольної боротьби та 100-річчю Соборності України, третій - видатним жінкам України.

Метою цьогорічного проєкту було заохочення дітей шкільного віку до проведення пошукової роботи та відтворення історичних світлин відомих жінок України. У проєкті взяли участь 47 учасниць із 27 закладів загальної середньої освіти м. Львова.

Від нашої школи участь у проєкті взяли учениці Василиха Юлія та Башта Анна під керівництвом Тимчишин С. Л. Дівчата відтворили образи Олександри Екстер - художниці-абстракціоністки, та Софії Окуневської-Морачевської - першої жінки-лікарки у тогочасній Австро-Угорщині.

Учасниці проєкту отримали пам'ятні альбоми.

Переглядів: 123 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: