Головна » 2019 » Жовтень » 23 » "Friendly School"
10:52
"Friendly School"

Ще в червні команда учнівського самоврядування нашої школи подала заявку на участь у проєкті "Friendly School" з ідеєю організувати у коридорах школи лаунж-зони для комфортного перебування на перервах.

У відборі з-поміж інших львівських шкіл наша команда потрапила в ТОП-10, тому з’явилась можливість реалізувати цю ідею.

З 7 по 16 жовтня учасники ініціативної команди (Гук Софія, Чунис Назар, Кравців Максим, Гнатів Софія – учні 9-В і 10-Б класів) навчались у фахових менторів.

Директор організації "Молодвіж" Олег Малець розповідав, як вдало створити, презентувати та реалізувати проєкт.

Радниця міського голови з економічних питань та депутатка ЛМР Вікторія Довжик поділилась зі школярами, як планувати бюджет і видатки, а також на конкретних прикладах розповіла, що потрібно робити в першу чергу, щоб проєкт був успішним.

Керівник проєктів та програм Інституту лідерства та управління УКУ Анна Мота розповіла школярам, як правильно планувати.

Тренер з особистісного розвитку Роман Лобай розповів про важливість команди, адже дружня робота команди — це крок до успішної реалізації проєкту.

Архітектор Наталя Васьків розповіла про візуальну частину реалізації проєкту та надала практичні поради з організації простору.

Також на одній із зустрічей побувала голова Управління освіти ЛМР Зоряна Довганик, яка розповіла про історію виникнення проєкту "Friendly School", про роль школярів, які можуть досягати успіху вже під час навчання у школі, а також побажала успіху всім учасникам.

А вже 4 листопада учасники будуть презентувати свої проєкти. Журі конкурсу визначить три команди-переможниці, проєкти яких будуть реалізовані в 2020 році.

Переглядів: 178 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: