Головна » 2018 » Березень » 22 » Конкурс читців поезій Т. Шевченка
10:40
Конкурс читців поезій Т. Шевченка

13 березня у СЗШ №96 продовжувались заходи з нагоди роковин Т. Шевченка. 

На великій перерві прозвучала радіогазета, у якій повідомляли про цікаві факти з життя Тараса Григоровича: наприклад, улюблений напій поета - чай, а улюблений колір очей - карий (мабуть, всі пригадають карооких та чорнобрових персонажів у "Кобзарі"), при тому, ніхто з сучасників так і не зміг визначити колір очей самого Шевченка, також поет був модником і мав дуже багато друзів як серед впливових людей, так і серед селян.

У коридорах школи (найбільше біля кабінетів української мови та літератури) розташувалась виставка учнівських плакатів, присвячених Тарасові Шевченку.

Цього ж дня на 5 уроці у шкільній бібліотеці відбувся конкурс читців поезій Т. Шевченка серед учнів 6-х класів. Організували конкурс вчителі української мови та літератури для того, щоб виховувати у дітей любов до поетичного слова Кобзаря, а також щоб діти вчились гарно й виразно декламувати, інтонувати та прочитувати вірші перед публікою.

Кожного року діти добре сприймають такі заходи та беруть у них активну участь, адже щоразу відкривають для себе нові грані творчості поета та вивчають щось нове.

Переглядів: 282 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: