Головна » 2017 » Грудень » 21 » Миколай у школі
13:20
Миколай у школі

Свято Миколая прийшло до нашої школи ще 18 грудня і тривало до 20 грудня. Крім подарунків, привітань, запитань і відповідей ("Що тобі подарував Миколай? - А мені..."), у нас ще проходили святкові заходи.

18 грудня в актовому залі школи показали сучасне свято Миколая учні 5-Б класу (кл. кер. Тютюнник Г. І.). Діти охоче розповідали про те, чого хочуть від Святого Миколая: "і сукню, і чобітки, і новий телефон, планшет, і ще багато-багато всього", веселились під пісню Дзідзя, повкладались спати, слухаючи колискову в чудовому виконання Нічки (Софії Мариняк), співали пісні про Миколая, включаючи традиційну улюблену "Ой, хто, хто Миколая любить...", ну і, звичайно, дочекались самого Миколая (Олексій Скиба, 7-Б). 

Також цього дня учасники шкільного самоврядування - Василь Свінтальський, Яна Голуб, Аня Камуть, Соломія Щур та Орест Глинський - провели святковий захід для учнів 2 і 3-Б класу. Діти вирізали сніжинки та прикрашали свій клас, робили руханку під веселу музику і також зустрічали Миколая (Василь Свінтальський), говорили з ним про свято, про те, як важливо бути чемними, розповідали йому про свої побажання. Приємно, що діти, крім традиційних ляльок, конструкторів та телефонів, бажали здоров'я та щастя для своєї сім'ї.

 

 

19 грудня у затишному рідному кабінеті проходило свято в наших найменших школярів-першокласників. Першачки декламували вірші, співали пісеньки, а наприкінці свята отримали подарунки від Миколая (Василя Свінтальського, 10-Б).

 

 

 

 

 

 

20 грудня в актовому залі влаштували казкове свято Миколая учні 4 класу (кл. кер. Процько Н. Б.). Глядачі мали змогу помилуватись милими ангеликами та звірятами, діловими сніговичками та птахами, яскравою зірочкою, посміятись із задерикуватих чортенят. На святі лунали красиві святкові пісні, тішили око прикраси та костюми. А наприкінці свята юні актори отримали солодкі подарунки.

Переглядів: 530 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: