Головна » 2018 » Грудень » 28 » Міні-міс і міні-містер школи
12:27
Міні-міс і міні-містер школи

20 грудня у 96 школі відбувся конкурс для юних леді та джентльменів "Міні-міс і міні-містер школи", у якому взяли участь учні 5-х класів. 

На конкурсі учасники повинні були проявити себе із різних сторін: показати свої манери, таланти, грацію, галантність, виявити ерудицію та спритність. Під час заходу діти розкрились із такого боку, який можна і не помітити у шкільній рутині. Наприклад, всі хлопці вразили глядачів прийомами карате (Дьомін Павло, Березюк Арсеній) та дзюдо (Верхола Юрій-Орест, Дербак Іван), Цвікловська Софія - переможниця безлічі міжнародних турнірів із художньої гімнастики - підкорила всіх бездоганним номером, Марчук Ліля продемонструвала гру на фортепіано, а Мороз Сніжана та Котис Марта зачарували ніжним та мелодійним співом. Також конкурсанти приміряли на себе роль поетів - у конкурсі "Поетичний салон" вони придумували закінчення вірша, а також акторів - у милих та кумедних мініатюрах вчили дітей та дорослих, як правильно поводитись. Наприкінці учасники затанцювали вальс, який остаточно занурив глядачів в атмосферу урочистих балів. 

На заході були присутні поважні судді з педагогічного колективу (Михайлик Г. В., Тютюнник Г. І., Никитюк Л. М., Матулкін М. В.), які визначили переможців та номінантів:

  • Титули "Міні-міс" та "Міні-містер" школи отримали Марчук Лілія (5-А) та Верхола Юрій-Орест (5-Б);
  • "Міс Грація" - Цвікловська Софія (5-А), "Містер Галантність" - Березюк Арсеній (5-Б);
  • "Міс і Містер Глядацьких симпатій" - Котис Марта і Дьомін Павло (5-Б);
  • "Міс і Містер Оригінальність" - Мороз Сніжана (5-Б) та Дербак Іван (5-А).

Свято вдалось на славу.

Організація заходу: Тимчишин С. Л., хореографія: Утченко О. Я.

Допомагали: учасники учнівського самоврядування Антонюк В., Рудь С., Русанов С., Лядик О.

Ведучі: Вальків Юлія (9-Г), Савка Олег (10-А).

Переглядів: 286 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: