Головна » 2018 » Лютий » 12 » Мотиваційний тренінг для УС
10:33
Мотиваційний тренінг для УС

31 січня 2018 р. студенти Української академії лідерства Олександр Богун та Володимир Марушевський провели для учасників Учнівського самоврядування СЗШ №96 мотиваційний тренінг про те, що таке учнівське самоврядування, що воно може робити, які має повноваження тощо. 

Самі студенти ведуть активний спосіб життя: вони відвідали безліч заходів та локацій (наприклад, побували в адміністрації президента), співпрацюють з різними громадськими та освітніми організаціями (як AIESEC), реалізували багато проектів. На основі свого досвіду гості розповіли учням, як реалізовувати мрії, створювати у своїй школі комфортну атмосферу, де можна брати ресурси, як ставити цілі та змінювати майбутнє.

На тренінгу учні розповідали про реалізовані проекти та свої думки щодо покращення школи, брали участь у грі, яку можна проводити на перервах серед учнів молодшої школи, придумували нові проекти, серед яких гості вибрали найкращий і вручили перший "ресурс" на його втілення - шоколадний батончик.

Усі учасники тренінгу - як гості, так і самоврядуванці - були задоволеними, запаленими новими ідеями та натхненням на нові звершення.

 

Переглядів: 369 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: