Головна » 2018 » Квітень » 18 » Підсумки конкурсу "Моя гідність - моя цінність!"
12:37
Підсумки конкурсу "Моя гідність - моя цінність!"

30 березня у великій сесійній залі Львівської міської ради відбулось урочисте нагородження учасників конкурсу "Моя гідність - моя цінність!", який надав можливість шкільній молоді висловити своє ставлення до проблеми булінгу.

У конкурсі було декілька номінацій: "Інформаційний буклет", "Соціальна реклама", "Плакат" та "Форум-театр". Колективи-учасники номінації "Форум-театр" показували свої вистави впродовж церемонії нагородження. З-поміж шкіл Львова форум-театр представили такі навчальні заклади: СЗШ №91, НВК Школа-ліцей "Оріяна", ССЗШ №75, ЛСЗШ "Будоком", ЛССЗШ №28 та СЗШ №96.

Колектив нашої школи, який складався з учнів 9-В класу (Сизової Д., Тюмневої С., Іленьківа А., Іваночка С., Рудя С., Панчишина Т., Якубовської Т.) та учениці 9-А класу Матвіїв І., гідно представив свою роботу, у якій вони серйозно підійшли до проблеми цькування серед підлітків. Також варто відзначити акторську гру наших учнів: діти гарно зобразили своїх персонажів та непрості ситуації, у яких вони опинились.

Призового місця наш колектив не отримав, зате отримав тематичні браслети від представника поліції, подяку від організаторів конкурсу і головне - цінний досвід.

Переглядів: 299 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: