Головна » 2019 » Березень » 22 » Проект "Навігатор до фінансової свободи"
10:05
Проект "Навігатор до фінансової свободи"

19 березня відбулось останнє заняття у рамках проекту "Навігатор до фінансової свободи", до якого долучились учні у 8-Б класі зі своїм класним керівником Довганюк О. М. 

На заняттях курсу "Навігатор до фінансової свободи" школярі отримали базові економічні знання та розуміння ключових фінансових понять, засвоїли важливість заощаджень, навчились керувати особистими фінансами і приймати самостійні рішення щодо використання отриманих доходів, також усвідомили, що кожна людина самостійно формує свій майбутній добробут та відповідає за результати прийнятих рішень.

Проект реалізовується НМЦО м. Львова у співпраці з Міжнародною спілкою незалежних фінансових консультантів Чеської Республіки та України. Його метою є запровадження концепцій Нової української школи відповідно до потреб української освіти у розвитку ініціативності та підприємливості учнів, покращення їх обізнаності щодо використання фінансових інструментів та функціонування фінансового ринку, підвищення рівня соціалізації учнівської молоді.

Після всіх занять на восьмикласників чекає контроль отриманих знань та фінальне змагання, на яких вони виборюватимуть перемогу та цінні призи.

Переглядів: 295 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: