Головна » 2020 » Березень » 11 » Шевченківські дні у СЗШ №96
16:11
Шевченківські дні у СЗШ №96

10 березня - початок Шевченківських днів у СЗШ №96. Цього дня у школі відбувся ряд заходів, які у той чи інший спосіб вшановували пам'ять основоположника української літератури - Тараса Шевченка.

Учні початкової школи переглядали в актовому залі виставу "Тарасовими стежками". Виставу зіграли актори аматорського театру "Союзу українок". Актори відобразили події із життя Кобзаря, його мрії про майбутнє. Вистава несла у собі повчальний зміст та справила враження на учнів.

У 2-А класі (кл. кер. Процько Н. Б.) відбувся конкурс читців поезії Тараса Шевченка. Діти з великим ентузіазмом взяли участь у конкурсі, представляючи слухачам свій улюблений твір.

У 7-Б класі проходив урок "Шевченко – пророк", який провела вчителька української мови та літератури Тютюнник Г. І.

Учні 5-Б, 7-Б та 8-А класів (класні керівники Мамчур М. В., Тютюнник Г. І., Бараняк Г. Я.) дивилися шоу-програму "Жива поезія Шевченка" у КОЦ ім. О. Довженка, яку презентував театр пісочної анімації "Золотий Лев" з міста Києва. У програмі були поєднані безсмертні вірші Тараса Шевченка, які декламував актор, музикант, диктор Василь Гоцко, та образи, створені з піску руками талановитих художниць Ольги Крижановської та Світлани Данильченко.

Переглядів: 211 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: