Головна » 2021 » Червень » 11 » Стихії шкільного життя. Вальс випускників
11:06
Стихії шкільного життя. Вальс випускників

Цей день настав. День, коли завершився навчальний рік, учителі провели останні уроки для своїх учнів, а випускники попрощалися зі школою.

Цього дня класні керівники 1-10 класів задіювали учнів у різних активностях: квестах, майстер-класах, екскурсіях, пікніках, тренінгах... Так, наприклад, вихованці Процько Н. Б. і Козяр Л. Ю. урочисто прощалися з третім класом, учні 7-А класу брали участь у фотоквесті, а учні 10-Б класу створили капсулу часу з важливими справами на новий навчальний рік, обрали передбачення на майбутнє і склали портрет класу.

Звісно, особливим цей день став для наших випускників. Для них було організовано свято на подвір'ї школи, де вони сказали слова подяки учителям та батькам, поділилися важливими моментами, які сталися за час їхнього навчання у школі, затанцювали прощальний вальс та особливо зворушливий танець із батьками.

Бажаємо випускникам здійснити свої мрії і реалізувати власні можливості у житті, а вчителям та учням, які прийдуть на поріг школи наступного навчального року, відпочити та набратися нових сил і натхнення!

Переглядів: 273 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: