Головна » 2020 » Грудень » 21 » Свято Миколая
14:56
Свято Миколая

У нашій школі свято Миколая розпочалося вже 18 грудня. Того дня панував справжній святковий настрій, із позитивом, теплом та приємними словами, чого так бракує всім останнім часом.

Учні школи долучилися до шкільної святкової акції "Теплі слова", яка передбачала написання привітальних листів між 1-11 класами. 18 грудня ці листи розносили по кабінетах янголи-поштарі і зачитували привітання адресатам. Вчителі та учні приємно вразили залученістю у процес, особливо наші наймолодші дітлахи під керівництвом учителів початкової школи - вони підготували пречудові привітання.

Незабутнім стало свято для учнів перших класів - до них на урок завітали янголи із Миколаєм. Діти розповідали вірші, бавилися ігри, співали, а наприкінці, звичайно, отриимали свої подаруночки.

На перервах янголи не припиняли важливої місії - нести усім радість - і організували учням початкової школи банси - веселі танці, де танцювальні вміння зовсім не є обов'язковими, головне отримувати задоволення від того, що діється навкруги. А яка може бути краща нагорода від малечі, ніж бачити усмішки, блиск в оченятах і чути дзвінке безперервне одноголосе "дякуємо!"?

Це лише загальні шкільні події, найяскравіші та найнасиченіші, а скільки ще було локальних подій по класах, які проте були не менш теплими - "Таємні Миколаї", майстер-класи, виховні години...

Даруймо дітям радість і дитинство, бо це те, що залишиться у їхній пам'яті та їхньому серці назавжди.

Переглядів: 97 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: