Головна » 2020 » Січень » 2 » Свято Миколая для учнів 7-8 класів
11:22
Свято Миколая для учнів 7-8 класів

18 грудня відбулося театралізоване свято Миколая, у якому брали участь учні 7-А, 8-А, 8-Б та 8-В класів.

Кожен клас готував сценку, пісню, а дехто ще й танець. Сценарії, пісні діти підбирали, а чи навіть складали собі самі. Із танцями так само.

Семикласники показали художню мініатюру про олюднені явища природи. Деякі з головних героїв всіма силами заважали прийти Миколаєві (Баба Яга, Віхола, Хмара, Хуги, Іній), а деякі навпаки - допомагали - Свята Ніч, Зірки.

Учні 8-В класу у своїй мініатюрі підняли тему булінгу. Головну героїню цькували однокласники за те, що вона бідна, однак Святий Миколай допоміг їй у недолі.

Учні 8-Б класу показали красиву театральну постановку, у якій були класичні чортики й ангели, неслухняні дітки, Миколай, і яка настільки майстерно була пророблена в акторському, що всі образи ще довго залишалися в уяві.

Завершилося свято виступом учнів 8-А класу, театральна мініатюра яких закликала вірити в дива. Під їхню пісню на сцену вийшли всі актори, які підспівували, підтанцьовували і посміхалися.

Крім того, до свята були долучені учасники вокального й театрального гуртків. Малеча з вокального гуртка продемонструвала свої навики у милих піснях про Миколая та добро, а юні театрали виступали у ролі ведучих.

Звичайно, свято б не обійшлося без учнівського самоврядування (Марта Остапенко, Сніжана Атрощенко, Наталя Гульовата, Аня Башта, Софія Гук, Діана Сурова, Олег Панчишин), які активно брали участь у підготовці свята, репетиціях, декоруванні залу, у якому була затишна та святкова атмосфера.

Театральне дійство справді було пронизане духом зимових свят і заразило всіх присутніх прекрасним настроєм.

Переглядів: 193 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: