Головна » 2018 » Грудень » 28 » Свято Миколая в СЗШ №96
10:24
Свято Миколая в СЗШ №96

Улюблене свято дітлахів не пройшло осторонь нашої школи - свято Миколая принесло не тільки багато подарунків, а й багато гарних та веселих заходів.

18 грудня відбулося аж два святкові концерти: від учнів 1-Б класу (кл. кер. Козяр Л. Ю.) та від учнів 5-А класу (кл. кер. Когут Г. Є.). Казкові дійства та персонажі, віршики та пісні, милі актори, усміхнені батьки - саме те, що треба напередодні Дня св. Миколая. Класні керівники потрудились на славу, створивши зі своїми підопічними такі свята.

Того ж дня у 6-Б класі (кл. кер. Тютюнник Г. І.) проходив дуже цікавий майстер-клас із прикрашання пряників. Які тільки роботи там було не побачити - "до кольору, до вибору"! А наприкінці майстер-класу можна було вже побачити не тільки розмальовані пряники, а й розмальовані язики. Ще б пак - різнокольорова глазур така смачна!

19 грудня учасники учнівського самоврядування школи також долучились до святкування: до першокласників прийшов сучасний Миколай у крутих кедах, щоб роздати подарунки, потім він разом зі своїми помічниками та малечею танцювали банси на великій перерві у початковій школі. День вийшов по-справжньому світлий і радісний.

Отак наша 96 школа зустріла святого Миколая: з піснями та усмішками.

Переглядів: 277 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: