Головна » 2016 » Червень » 14 » Свято Останнього дзвоника
11:37
Свято Останнього дзвоника

Нарешті настав день, якого чекали всі українські школи - 27 травня, Свято Останнього дзвоника.

Святкова лінійка у СЗШ №96 розпочалась о 9:00. Навколо було все, згідно освітянської традиції: вишикувані учні, біля них учителі, вишиванки, квіти, повітряні кульки, випускники, батьки. Слово виголосила директор школи Шостак Б. Є., поблагословив учнів о. Тарас Карвацький з церкви Різдва Пресвятої Богородиці, привітала випускників начальник загальноорганізаційного відділу Сихівської районної адміністрації Бриляк М. С., грамоти та подяки вручила учням заступник директора з навчально-виховної роботи Василечко Л. П.

Останній дзвоник - свято для випускників школи. Так і цього дня вони стояли красиві та усміхнені, декламували вірші, співали пісні, складали подяки школі, вчителям, батькам, а потім протанцювали свій останній шкільний вальс, який вразив гарною, ніжною постановкою.

Після лінійки заступник директора з виховної роботи Голубова Ю. М. запросила випускні 9-ті та 11-ті класи пройти під рушниками до школи на останній урок. Для одинадцятикласників в Актовому залі відбулось урочисте вручення атестатів. Для решти учнів офіційно настали канікули.

Переглядів: 600 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: