Головна » 2015 » Вересень » 4 » Свято Першого дзвоника 2015 року
09:53
Свято Першого дзвоника 2015 року

1 вересня 2015 року школа №96 разом з іншими навчальними закладами відсвяткувала День Знань.

Подія розгорталась за святковою програмою: щебетали віршики першокласники, порадували піснями п’ятикласники та дев’ятикласники, заглибились в роздуми про свій останній рік у школі одинадцятикласники. Усіх учнів привітала директор школи – Богдана Євгенівна Шостак, представник управління фінансів Львівської міської ради – Ліліанна Іванівна Римар, дав своє благословення школі отець Тарас із храму Різдва Пресвятої Богородиці.

У школі сформувались 1-і, 5-ті та 11-ті класи, у яких навчатимуться: 65 першокласників, 125 п’ятикласників, які прибули із початкової школи "Первоцвіт", та 60 одинадцятикласників.

Після урочистостей учні попрямували до своїх класів на перший у цьому навчальному році урок. Для учнів 9-их класів цей урок був особливий – його відвідали волонтери Центру зайнятості вільних людей, а також боєць 80-ої бригади Дмитро. Вони поділились цінним досвідом з учнями. На запитання, як там, на Сході, Дмитро відповів: "Там так само, як і тут. Там – товариші, тут – родина". За словами бійця, головне щось робити для своєї країни,захищати її і не залишатись осторонь. Ліда Чупляк, випускниця нашої школи, розповіла про важку, але захоплюючу працю волонтера і закликала школярів перш за все – не бути байдужими: "Коли ви бачите на вулиці солдата, не будьте байдужими. Підійдіть до нього, потисніть йому руку. Так він буде відчувати, що справді тут потрібний".

На першому уроці також була присутня волонтерка з Луганської області – Оксана Нежальська, яка рік тому підірвалася на міні та втратила обидві ноги. Пані Оксана – це приклад оптимізму та цілеспрямованості, чому можуть повчитися усі – як учні, так і вчителі.

Наприкінці уроку волонтер Ліда та боєць Дмитро вручили кращим учням 9-их класів похвальні грамоти.

Дев’ятикласники за зустріч віддячили піснями, які нікого не залишили байдужими. Микола Васильович  Матулкін задав тон уроку – розмова була щирою, невимушеною і душевною. Побувала на зустрічі і директор Богдана Євгенівна.

Отак почався навчальний процес, який надалі супроводжуватиметься важкою працею, новими звершеннями та досягненнями.

Переглядів: 418 | Додав: superman | Теги: привітання, Перший дзвоник, свято | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: