Головна » 2018 » Квітень » 20 » Театральні майстер-класи
09:47
Театральні майстер-класи

Нещодавно з ініціативи Наталії Жарової, керівника театрального гуртка Центру творчості дітей та юнацтва Залізничного району, розпочалась серія театральних майстер-класів для шкільних та позашкільних колективів з метою познайомити їх між собою, поділитись досвідом, показати творчі надбання та навчитись чомусь новому.

За згодою керівників театральних гуртків такі майстер-класи проводитимуться щомісяця протягом навчального року. Вже відбулись збори колективів 26 березня та 16 квітня. Їх відвідали й учні нашої школи, які захоплюються театральним мистецтвом та організовують у нашій школі й поза нею вистави (учні 9-А та 9-В класів).

26 березня відбулось знайомство колективів. Діти виконували вправи на імпровізацію, постановку мізансцен, а також працювали в групах, щоб потім показати "рекламу" власної вже поставленої вистави.

16 квітня на майстер-класі черговий раз виступили з форум-театром наші учні, після чого розпочалась інтерпретація сцен та подальша імпровізації на їх основі. Наприкінці зборів діти говорили на серйозні теми, які кожного з них найбільше хвилюють та ділилися думками.

Майстер-класи нашим учням дуже сподобались, вони мали змогу себе проявити, тому з нетерпінням чекають на подальші зустрічі.

Переглядів: 425 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: