Головна » 2015 » Листопад » 6 » Тиждень правових знань
15:28
Тиждень правових знань

Початок нової навчальної чверті у 96-ій школі виявився насиченим. Перший тиждень після осінніх канікул став тижнем правових знань.

Кожного дня відбувались цікаві зустрічі учнів з представниками різних організацій. Наприклад, у понеділок, 2 листопада, лекцію-бесіду з 8-ми та 9-ми класами провела лікар-нарколог – Чемерис Н. на тему "Профілактика хімічних узалежнень серед учнівської молоді". У вівторок, 3 листопада, лекцію з питань пожежної безпеки  провели Авдєєва Х. та Андрусяк Б. з 6-ми класами. Лекцію про венеричні захворювання та їх профілактику провела лікар дерматовенеролог – Моргун А. Не забарились і представники ЛМКМЦ "Галицьке юнацтво" - Огоновська Л. та Ломакова Л. Вони розмовляли з малечею – третьо- та четвертокласниками – про правила дорожнього руху та з семикласниками про відповідальність за скоєні правопорушення. І на завершення, у п’ятницю, 6 листопада, бесіду на тему "Статеве виховання учнівської молоді" із 7-ми класами провела психолог із центру "Підліток і сім’я" - Проскура Л.

Підготувались до тижня правових знань і члени шкільного департаменту з питань правовиховної роботи: організували випуск радіо-газети на тему «Правила поведінки у школі». Також члени департаменту з питань екології та побуту здійснили рейд по шкільних кабінетах, оцінюючи їхній стан та вигляд (раді повідомити, що стан більшості кабінетів є відмінним).

Отакий був тиждень. Приємно спостерігати, як співпрацюють і діляться досвідом різні організації. Так наші учні та вчителі отримали цінну інформацію від працівників інших галузей, так само, надіємось, і представники організацій, що відвідали нас отримали додатковий досвід та позитивний заряд від школи та дітей. 

Переглядів: 476 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: