Головна » 2016 » Листопад » 19 » Тиждень правових знань
13:13
Тиждень правових знань

З 23 по 28 жовтня в СЗШ №96 проходив тиждень правових знань.

Організацією заходів займались заступник директора з виховної роботи Голубова Ю. М., педагог-організатор Тимчишин С. Л., а також учасники Департаменту з питань правовиховної роботи та Департаменту з питань шефської роботи: Анна Федюк, Яна Голуб, Анна Камуть, Анастасія Бугайчук та інші.

Учасники департаментів допомогли скласти список учнів, які постійно запізнюються, та впродовж тижня особливо стежили за порядком у школі (наприкінці тижня доповіли, що правопорушень не виявили). Також протягом цього та наступного тижня діяла шкільна рада на чолі з Голубовою Ю. М. для профілактики запізнювань та пропусків без поважних причин учнів.

27 жовтня на 4 і 5 уроках Яна Голуб і Аня Камуть провели вікторину з прав дитини у 3 та 4 класах (допомагала Настя Бугайчук). Дівчата підготували презентацію, наголосили на основних правах та обов'язках дитини, окремо розглянули правила поведінки на дорозі, ставили дітям цікаві питання та загадки, а за правильні відповіді давали призи - цукерки. У результаті, діти закріпили свої знання, отримали хороші враження та солодкі призи, а дівчата із самоврядування, крім позитивних вражень, отримали ще й певний досвід та мотивацію для організації нових заходів. 

Переглядів: 352 | Додав: superman | Теги: Вікторина, права, тиждень правових знань, поведінка, учнівське самоврядування, СЗШ №96 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: