Головна » 2020 » Вересень » 21 » УС: старт роботи
10:01
УС: старт роботи

Учнівське самоврядування СЗШ №96 відновило свою діяльність.

Головним завданням на початку нового навчального року став набір нової команди. Цьогоріч процедура набору учасників трішки ускладнилася, однак стала цікавішою та усвідомленішою.

Для початку було створено Google-форми як анкети для майбутніх учасників. Цікаво, що цього року до складу самоврядування будуть долучатися і восьмикласники, тому вони також могли подати свої заявки.

Було проведено інформаційну кампанію у 8-9 класах про те, що таке учнівське самоврядування, чим воно займається, що дає учням самоврядування і чого вимагає. Проводили бесіди учні 10-х класів: Панчишин Олег (10-В), Гук Софія і Мельниченко Вікторія (10-А).

Після підрахунку та аналізу заявок кандидатам листами надіслали запрошення на співбесіди - тепер в учнівського парламенту СЗШ №96 є власна поштова скринька. Співбесіди проводили учениці 10-11 класів (Остапенко Марта, Гук Софія, Мельниченко Вікторія) у четвер, 17 вересня. І хоч слово "співбесіда" звучить строго, насправді старшокласники були дуже привітними і мали приємні бесіди із майбутніми учасниками.

18 вересня відбулася перша спільна зустріч самоврядування, на якій всі знайомилися. Основне гасло першої зустрічі, яке важливе для подальшої роботи - відкинути упередження та стереотипи. Тільки з таким підходом можна створити міцну спільноту і довіряти один одному.

Тиждень був насиченим і продуктивним: 21 учасник нової команди самоврядування, анкети, презентації, листи, зустрічі. А далі - плани, спілкування та виклики. Маленькими кроками до великого успіху!

Переглядів: 128 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: