Головна » 2016 » Лютий » 11 » Вечір пам'яті Андрія Кузьменка
11:19
Вечір пам'яті Андрія Кузьменка

10 лютого о 14 год в концертному залі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини "Погулянка" відбувся Вечір пам'яті Андрія Кузьменка, засновника українського гурту "Скрябін", артиста, продюсера. Участь у концерті брали творчі групи учнівських парламентів із районів Львова та Львівської області: Стрия, Борислава, Сокаля, Червонограда, Новояворівська, Буського району, Самбірського району, Золочівського району, Стрийського району, Кам'янка-Бузького району, Городоцького району, Турківського району, Пустомитівського району. Учні готували виступи, які включали пісні гурту "Скрябін". Всі композиції були з різним характером та підходом: деякі приємно вражали танцювальною постановкою, деякі пісні співали дуетом, а деякі переспівували сольно, а ще були справжні композиції-мюзикли зі співом, танцями та театральною постановкою. Підібраний матеріал, поетичний та відео-супровід, слова ведучих - все свідчило про серйозну підготовку організаторів.

Дещо зіпсувала враження від концерту організація звукового обладнання: деякі гарні номери були зіпсовані неприємним дзижчанням звукових колонок та перебоями у роботі одного з мікрофонів. Крім того, вже самій учнівській публіці варто задуматись над правилами поведінки у громадських місцях, щоб не соромити себе та свою школу на подібних заходах.

Учнівський парламент Сихівського району представив публіці композицію "Маршрутка". Участь у постановці брали й учні нашої школи: Стечишин Діана, Гаврилів Ольга (10-Б клас), Чвартковська Вікторія (11-В клас). Як говорили ведучі концерту, гурт "Скрябін" мав у репертуарі не лише меланхолійні, задумливі пісні, навпаки - веселі, позитивні пісні складали більшу частину репертуару. Отож на сцені із цією композицією відбувся справжній вибух позитиву. По-перше, учасників на сцені під час композиції було найбільше, порівняно з іншими виступами. По-друге, вокально виступ був виконаний на пристойному рівні. По-третє, різноманіття героїв постановки, серед яких були і цигани, і славнозвісні львівські бабусі, і гопники, і продавці тішило публіку танцями, нестримною енергією і драйвом.

Незважаючи на те, що учасниками концерту були виключно учні, публіка (в тому числі, наша група підтримки) отримала неабияке задоволення від нього. Так, не все було ідеально, не всі учасники вражали професійним вокалом чи танцями, але, безумовно, всі вони - талановиті, енергійні, ініціативні особистості. І вже через це і школа, і батьки мають ким пишатись.

Переглядів: 401 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: