Головна » 2016 » Січень » 5 » Вертеп
12:53
Вертеп

В останній день навчання члени Учнівського самоврядування побажали привітати шкільну родину з прийдешніми святами. Так вони організували шкільний вертеп.

Сам вертеп невеликий (11 дійових осіб), тривалість дії займала не більше 10 хв. За цей час герої встигали показати основну сценку, повіншувати, ще й поколядувати. Тож дуже швидко вертеп побачила вся школа.

Актори настільки вжились у свої ролі, що дістали неабияке заохочення виступати ще і ще. Жид (Ростислав Глинський) незмінно всіх тішив і додав родзинки в дійство, Ірод (Ігор Реміцький), незважаючи на те, що мав бути жорстоким та невблаганним, постійно усміхався (він хотів бути добрим Іродом, тож таким і був), три Князі (Володимир Лаврушко, Михайло Шершун та Орест Мамчук) були поважними, як того вимагав їхній статус, Пастух (Ігор Лутчин) невимушено розпочинав сценку, сперечався з Жидом та Іродом, дівчата (Діана Стечишин, Ярина Діжак, Софія Чикіль, Олена Грех) прикрашали свято і прегарним співом, і словами, і самою своєю присутнісю. А супроводжував всіх не по-воєнному розвалькуватий і дуже добрий Воїн (Нестор Карпа). 

Завдяки такому святковому сюрпризу настрій у вчителів, учнів, самих акторів був надзвичайно піднесений. З ним усі й пішли на такий очікуваний зимовий відпочинок.

Переглядів: 433 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: