Головна » 2016 » Січень » 4 » "Збережемо життя ялинці"
11:37
"Збережемо життя ялинці"

Нещодавно відбувся щорічний конкурс-огляд "Збережемо життя ялинці". Такий конкурс проводить Львівський міський еколого-натуралістичний центр, щоб показати мешканцям Львова: для того, щоб створити святковий настрій та прикрасити приміщення, не обов'язково мати живу ялинку. Красу можна створити і своїми руками. Так конкурс-огляд має соціальний підтекст. 

Діти охоче долучились до участі у виставці. Для наших учнів конкурс проходив у два етапи: 21 грудня - проводилась виставка ялинок у школі, 22 грудня найкраща ялинка школи виставлялась біля міської ратуші. Крім того, учні 8 - 11 класів робили композиції на тему "Різдвяна свічка". Фантазія й майстерність учнів приємно вразила - ялинки і свічки були з найрізноманітніших матеріалів, зроблені у різних стилях, мали свою власну неповторну тематику. Наприклад, учні 5-Г класу зробили ялинку із шишок та цукерок; її, звичайно, мусили пильнувати до кінця огляду, щоб надміру допитливі й ласі руки не зіпсували всю красу. А деякі класи робили цілий новорічний ялинковий ліс, за що отримали нагороду в окремій номінації.

Результати огляду-конкурсу композицій "Збережемо життя ялинці":

Номінація "Ялинковий розмай"

І місце – 5-Б, 5-В, 5-Г, 7-Б

ІІ місце – 5-А, 6-А, 6-Б, 7-А

ІІІ місце – 6-Г, 7-Д

Номінація "У новорічному лісі"

І місце – 7-В

ІІ місце – 2 клас

ІІІ місце – 7-Г

Результати огляду-конкурсу композицій "Різдвяна свічка":

І місце – 9-А, 8-Г

ІІ місце – 8-Б, 10-А

ІІІ місце – 8-А, 8-В

Найкраща ялиночка з 5-Б класу (автори - Гац Павло, Сеньківський Семен) з назвою "В очікуванні Різдва" поїхала на міську виставку. На цій виставці розгорнувся справжній ялинковий розмай шкіл усього Львова. І що найприємніше - учні СЗШ №96 зайняли у цій виставці перше місце! 

Переглядів: 1637 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: