Головна » 2021 » Вересень » 14 » Знову в школу!
22:12
Знову в школу!

День знань у СЗШ №96 пройшов насичено та пізнавально.

Незважаючи на те що через негоду урочисту зустріч для 1 і 5 класів було скасовано, новоприбулі школярі взяли участь у святковій інтерактивній програмі.
Першачки мали святковий урок з елементами квесту на тему «Навчання - це подарунок», під час якого вони виконували цікаві завдання, гралися, брали участь у спортивних естафетах, танцювали, малювали, відгадувати загадки, пригадували правила особистої гігієни, а головне - визначали суть поняття «подарунок» - що подарунками бувають не лише книги, телефони, іграшки, а й вихованість, повага, друзі, навчання, учителі, школа. Допомагали першачкам та їхній учительці учні 11 класу.

П’ятикласники також мали насичену програму. Їхній святковий урок, присвячений 30-літтю Незалежності України, був доповнений цілим гроном знайомств: із новими однокласниками, із класним керівником, а також зі школою - класні керівники організували для малечі екскурсію шкільними приміщеннями.

Усі проміжні класи мали виховні уроки, присвячені Незалежності України, де актуалізовувалися такі питання: що таке громадянська позиція, хто такі українці, який їхній ментальний портрет тощо. Родзинка цього року - бінарні інтегровані уроки для учнів, які організували учителі різних дисциплін спільно із класними керівниками, зробивши таким чином гарний вступ до навчальної діяльності.

Так, 96 школа увірвалася до нового навчального року.

Адміністрація школи щиро вітає учнів, батьків та учителів із початком нового навчального року і бажає натхнення, наснаги, терпіння та здобуття нових вершин!

Переглядів: 140 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: