Головна » 2018 » Березень » 22 » Зустріч із представниками Української академії лідерства
14:26
Зустріч із представниками Української академії лідерства

15 березня в актовому залі школи відбулася зустріч студентів Української академії лідерства та учнів 10 - 11 класів.

Гості розповідали про Українську академію лідерства: що це, де вона знаходиться та як туди потрапити. Студенти також дали учням цікаве завдання: розділитись на команди і за допомогою макаронів і зефіру разом збудувати вежу так, щоб вона не падала. Завдання нашим учням дуже сподобалось. Найкращу вежу збудували учні 10-В класу, які за це в подарунок отримали решту зефіру. Таке завдання розвиває комунікативні навички, усвідомлення командної конструктивної роботи, а ці навички дуже потрібні у дорослому житті.

Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. Під час навчання та роботи студенти здобувають навички самопізнання, аналізу суспільних викликів, командної праці, комунікації, щоб краще зрозуміти себе, країну і світ, в якому ми живемо. Навчання для студентів є безкоштовним — кожен, хто успішно пройде відбір, здобуває ґрант, що покриє проживання, харчування, експедиції, страхування здоров’я тощо. 

Учням така зустріч сподобалась, вони ставили гостям питання, а наприкінці взяли у них додаткову інформацію про академію та контакти.

Переглядів: 275 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: