Головна » 2017 » Жовтень » 19

11 жовтня о 14:00 у СЗШ №96 відбувся районний етап Всеукраїнського дитячого фестивалю мистецтв "Сурми звитяги". Фестиваль проводять кожного року з метою патріотичного виховання учнівської молоді та поширення серед дітей та юнацтва кращих зразків мистецьких творів патріотичного спрямування.

Нашу школу на фестивалі представляла Ярина Пециляк, учениця 5-В класу (кер. Козяр А. Л.), з піснями "Над землею тумани" та "Лети, моя пісне". Ярина пройшла відбір та виступить у міському етапі конкурсу, який відбудеться 27 жовтня у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини.

Переглядів: 356 | Додав: superman | Дата: 19.10.2017 | Коментарі (0)

11 жовтня під керівництвом Матулкіна Миколи Васильовича (вчителя історії та правознавства) в актовому залі школи відбулась учнівська конференція, присвячена 75-ій річниці Української повстанської армії. Доповідачами виступили одинадцятикласники. Тематика їхніх доповідей була різноманітною, наприклад: "УПА під час Другої світової війни" (Буца А.), "Ролі жінок в УПА" (Грех О.), "Передумови та причини виникнення УПА" (Шершун М.), "Командири УПА" (Лутчин І.) тощо. 

Ліричними відступами поміж доповідями стали повстанські пісні у виконанні Ярини Пециляк та Соломії Війтів (5-В), а також вірш про трьох сестер-партизанок у прочитанні Вікторії Савчишин (11-А).

Гостями на конференції стали працівники районної бібліотеки, які організували для наших учнів виставку літератури про УПА..

Переглядів: 377 | Додав: superman | Дата: 19.10.2017 | Коментарі (0)