Головна » 2019 » Листопад » 05

28 – 30 жовтня учні нашої школи разом із вчителями Батько Н. М., Сухою С. Ю., Антонишин Г. М., Дробот Г. І., Довганюк О. М. і Ладигою Д. В. побували в закордонній поїздці до Польщі за маршрутом: Львів – Люблін – Варшава – Львів.

Перший день минув чудово! Школярі побували на екскурсії старим містом Любліном, пообідали в Католицькому університеті імені Івана Павла ІІ й послухали історію про сам університет. Увечері прибули до столиці Польщі – Варшави, де зупинилися в готелі Campanile.

Другого дня після смачного сніданку вирушили в автобусну екскурсію Варшавою в супроводі екскурсовода – пані Людмили. Пройшлися парком "Королівські купальні", насолоджуючись осіннім сонячним промінням. Учні не лише слухали цікаву розповідь, але й також брали участь у квесті, у якому команда-переможець отримала цікаві призи, а всі учасники – солодощі.

Надзвичайно цікавою видалася піша екскурсія старим містом Варшави, під час якої д ... Читати далі »

Переглядів: 198 | Додав: superman | Дата: 05.11.2019 | Коментарі (0)

25 жовтня в актовому залі школи відбувся конкурс-захист учнівських робіт для учнів 8-х класів з теми "Знавці Періодичного закону". Захід розробила і провела вчителька хімії Лущик Г. Я.

Цей захід був присвячений 150-річчю з відкриття Менделєєва Д.І. – Періодичного закону.

У конкурсі взяли участь 6 команд, які представляли певну групу хімічних елементів. Кожна команда взяла участь у 5 видах змагань. Судили конкурс учні 10-х класів на чолі із вчителями хімії Ладигою О. С. і Пухкою О.В.

Перемогу в конкурсі отримала команда 8-Б класу "Благородні метали".

Переглядів: 206 | Додав: superman | Дата: 05.11.2019 | Коментарі (0)