Головна » 2019 » Листопад » 26 » День Гідності та Свободи
15:01
День Гідності та Свободи

21 листопада СЗШ №96 долучилась до відзначення Дня Гідності та Свободи. З цієї нагоди учителі проводили з дітьми виховні години або виділяли час на уроках, щоб порозмовляти про гідність, Майдан, про те, як феномен Майдану вплинув на свідомість українців.

Цього дня до школи завітала наша випускниця, а тепер студентка Львівського державного університету безпеки життєдіяльності - Олена Боднар, яка разом із колегою провела для учнів 9-х класів лекцію-бесіду. Дівчата детально розповіли про події Майдану, Героїв Небесної Сотні, про свідомість та відповідальність перед країною, а також про поняття безпеки - в країні, в місті, вдома.

"Хлопці, ходіть на уроки цивільного захисту, бо, як показала практика, на військовій підготовці дівчата справляються краще. І стріляють також краще... На полігоні в Яворові ми мусили одягнути спорядження вагою 18 кг, брали автомати вагою ще 3 кг, бігли, тоді падали в траву і стріляли", - говорила Олена.

Діти ловили кожне слово. Розповіді дівчат справили на них велике враження.

Пишаємося нашими дівчатами як українками, як львів'янками і як вихованками львівських шкіл, і нашої зокрема. Це зрілі особистості, які зробили свідомий вибір і які надихають.

Переглядів: 166 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: