Головна » 2022 » Лютий » 21 » День пам'яті Героїв Неебсної Сотні
14:11
День пам'яті Героїв Неебсної Сотні

Колектив СЗШ №96 ушанував пам'ять Героїв Небесної Сотні різноманітними урочистими заходами з нагоди відзначення цього дня.

У школі відбулось урочисте підняття державного прапора та пройшла тиха акція "Ангели пам'яті", до якої діти завчасно підготувались і зробили витинанки паперових ангелів, що символізували загиблих Героїв. Також під час перерв учні мали змогу переглянути відеоролики, присвячені подіям Майдану.

Учні 10-А класу та учасники учнівського самоврядування у супроводі вчителів Прайс Л. Ф. та Гарбарук С. Л. вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні біля Меморіалу, що на площі біля кінотеатру ім. О. Довженка. Дуже приємно, що зовсім спонтанно до цієї акції долучилися учасники Майдану, які у той момент працювали над спорудженням пам'ятника Героям і які поділилися з учнями своїми думками про важливість цієї події.

Учасники краєзнавчого гуртка (вч. Антонишин Г. М.) долучились до онлайн-конференції "Герої в камені та бронзі. Герої Небесної Сотні".

Як завжди цікаво, інтерактивно та змістовно провели заходи для своїх вихованців учителі початкової школи (1-А, 1-Б, 2-А, 4-А класи): перегляди тематичних відеороликів, створення витинанок, лепбуків, декламації художніх творів, написання есе, реконструкція подій - усе це сприяло глибокому засвоєнню інформації та співпереживанню нашим захисникам.

Зараз відбувається боротьба за світогляд і пам'ять наших дітей - пам'ять про героїчне минуле і сьогодення, бо від цього залежить майбутнє нації, майбутнє Української держави. Учителі школи докладають усіх зусиль, щоб не дати учням школи забути про важливі події історії, про наших Героїв та виховати свідомих громадян своєї країни.

Переглядів: 175 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: