Головна » 2017 » Квітень » 5 » День св. Валентина
09:11
День св. Валентина

День святого Валентина - швидше народне свято, а не церковне, бо люблять його і дорослі, й діти. Саме в цей день всі згадують про те, що існує така річ, як любов, та всіляко намагаються виразити її якійсь особливій людині (чи особливим людям) або ж просто батькам та родичам. 

Так само прагнули виказати свою симпатію та увагу наші діти. 14 лютого у нашій рідній 96-ій школі традиційно діяла Святкова пошта, яку з величезним нетерпінням чекали всі учні. З самісінького ранку навіть першокласники не переставали випитувати, коли ж нарешті почнуть розносити листи-валентинки, яких все ж дочекалися після 3-го уроку. На жаль, не всі листи знайшли своїх адресатів через те, що імен просто не вказали (мабуть, від надмірних любовних переживань) або ж листи були адресовані "Мамі", "Бабусі", "Татові", "Дідусеві", що аж ніяк не допомогло листоношам-купідонам розшифрувати пункт призначення листів. Надіємось, що вдома діти і без валентинок виявили рідним свої почуття.

Після уроків багато класів завдяки зусиллям класних керівників та батьків організували для себе вечірки, де була урочиста частина з піснями, віршами, цікавими повідомленнями та власне вечірка із конкурсами, танцями й смаколиками. Такий захід провели, наприклад, учні 5-А, 6-Б, та 7-Б класів.

Ось якими цікавими та приємними подіями був насичений День св. Валентина у СЗШ №96. 

Переглядів: 337 | Додав: superman | Теги: День св. Валентина, святкова пошта, СЗШ №96 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: