Головна » 2017 » Квітень » 05

20 лютого увесь колектив СЗШ №96 вшановував пам'ять Героїв Небесної Сотні. 

Новий тиждень почався із радіоповідомлення, яке закінчилось хвилиною мовчання. На перервах у вестибюлі школи діти мали змогу переглядати відеоролики про Євромайдан, Революцію гідності та героїв Небесної Сотні. Важлива реакція дітей: вони дивились відео із цікавістю та серйозно, без пустощів, тим виявляючи повагу і до постатей з відеоряду, і до зусиль адміністрації школи, що ініціювала захід.

Того дня також проходили тематичні бесіди, на яких пригадували події бурхливих днів кінця 2013 - початку 2014 року. 

Переглядів: 287 | Додав: superman | Дата: 05.04.2017 | Коментарі (0)

Тема кохання та лірики у 96-ій школі не закінчилась 14 лютого. Того ж тижня, у четвер 16 лютого старшокласники (члени шкільного самоврядування) провели в актовому залі школи святковий Ліричний вечір під гаслом "All you need is love..." з пісні відомих The Beatles. 

Наші учні, як завжди, молодці. Всі сценки, пісні були настільки безпосередні та душевні, хлопці та дівчата настільки милі, вони настільки відповідально і по-дорослому поставилися до організації дійства, до самих сценок, що присутні глядачі - учні та вчителі - були просто в захваті.

Нагородою за вкладену працю старшокласникам став гідний відпочинок - вечірка, за проведенням якої прослідкували ті ж самоврядуванці. До речі, ді-джеєм вечірки був учень 11-Б класу Городисько Володимир, який вже неодноразово виступав на великих музичних фестивалях.

Переглядів: 331 | Додав: superman | Дата: 05.04.2017 | Коментарі (0)

День святого Валентина - швидше народне свято, а не церковне, бо люблять його і дорослі, й діти. Саме в цей день всі згадують про те, що існує така річ, як любов, та всіляко намагаються виразити її якійсь особливій людині (чи особливим людям) або ж просто батькам та родичам. 

Так само прагнули виказати свою симпатію та увагу наші діти. 14 лютого у нашій рідній 96-ій школі традиційно діяла Святкова пошта, яку з величезним нетерпінням чекали всі учні. З самісінького ранку навіть першокласники не переставали випитувати, коли ж нарешті почнуть розносити листи-валентинки, яких все ж дочекалися після 3-го уроку. На жаль, не всі листи знайшли своїх адресатів через те, що імен просто не вказали (мабуть, від надмірних любовних переживань) або ж листи були адресовані "Мамі", "Бабусі", "Татові", "Дідусеві" ... Читати далі »

Переглядів: 332 | Додав: superman | Дата: 05.04.2017 | Коментарі (0)