Головна » 2019 » Травень » 2 » Історично-спортивний турнір "Сторінками середньовічної історії"
11:20
Історично-спортивний турнір "Сторінками середньовічної історії"

23 квітня у СЗШ №96 відбувся масштабний історично-спортивний турнір "Сторінками середньовічної історії" для учнів 7-х класів, який організувала вчитель історії Смут І. І. спільно із вчителями фізкультури Малицьким О. В. та Довганюк О.М. Музичний супровід забезпечив Козяр А. Л.

У середньовічному турнірі взяло участь 3 команди: "Львівські купці" (7-А, кл. кер. Бараняк Г. Я.), "Лицарі Білої Троянди" (7-Б, кл. кер. Івах В. Ю.), "Вікінги" (7-В, кл. кер. Кузьміна Н. С.). Їх оцінювали судді: вчитель історії Прайс Л. Ф., практичний психолог Чайка Л. Й., педагог-організатор Тимчишин С. Л.

У першій – історичній – частині команди демонстрували свої образи, знання, акторські та художні здібності. Середньовічні костюми та реквізити, розігрування історичних мініатюр, стінгазети та малюнки, танці, цікаві розповіді, навіть ходьба на ходулях – все це дало змогу учасникам проявити свої таланти, а також знання історії. Кожна команда чимось вразила: "Львівські купці" - артистичністю, "Лицарі…" - знаннями, "Вікінги" - винахідливістю. Найкраще у цій частині показала себе команда "Лицарів", яка отримала високі оцінки суддів за старанність та ерудицію.

У другій – спортивній – частині команди випробовували свою силу, спритність та витривалість у серії спортивних конкурсів та естафет. У цій частині найкраще впоралась команда "Львівські купці".

Між обома частинами турніру Шеремета Орест і Прийма Маркіян (7-А) зробили показовий виступ із мистецтва карате.

За підсумками змагань, команда "Львівські купці" (7-А) отримала І місце, команда "Лицарі Білої Троянди" (7-Б) – ІІ місце, команда "Вікінги" - ІІІ місце.

Також судді відзначили таланти окремих учасників: Шавров Любомир (7-А) та Пелега Остап (7-В) отримали нагороду в номінації "Акторське мистецтво", Василиха Юлія (7-А) та Стасик Володимир (7-Б) отримали нагороду в номінації "Кращий історичний костюм", Шеремета Орест та Прийма Маркіян – переможці в номінації "Спортивне мистецтво".

Великий історично-спортивний турнір закінчився словами подяки та щирими побажаннями від Ірини Іванівни Смут, яка кожній команді подарувала по великому гарному яблуку, що є символом пізнання.

Переглядів: 195 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: