Головна » 2019 » Травень » 31

29 травня у приміщенні Львівської обласної організації національної спілки журналістів України (Крушельницької 5) відбулося нагородження учасників конкурсу шкільних медіа "І мати, й Україна - одна єдина" від ГО "Галицьке юнацтво", на якому були присутні й учні нашої школи.

Конкурс шкільних медіа тривав до 10 травня. Учні 7-А класу зголосились взяти у ньому участь під керівництвом вчителя української мови Тимчишин С. Л., у результаті чого були створені відеороботи різних жанрів. Пилюк Юрій провів та відзняв соцопитування серед перехожих-львів'ян, які розповідали, що для них означає слово "мама", скільки часу вони проводять зі своїми батьками, чи вони самі мають дітей і якщо так, то наскільки змінилося їхнє життя після народження дитини. Шеремета Орест створив відеоблог "Моя мама - моє життя", у якому він брав інтерв'ю у своїх мами та бабусі. Сама робота відзначилась якістю та грамотністю. Пасок Марта, Перегінець Максим ... Читати далі »

Переглядів: 246 | Додав: superman | Дата: 31.05.2019 | Коментарі (0)

"І все на світі треба пережити, і кожен фініш - це, по суті, старт..." - з таким епіграфом відбулось найурочистіше і найзворушливіше свято школи - мозаїка випускників.

Цього навчального року що його початок, що його закінчення відзначали інакше. В останній день 2018-2019 навчального року проміжні класи (з 2 по 8) разом із класними керівниками мали власну святкову програму: хтось поїхав у кінотеатр, хтось - на екскурсію, хтось влаштував свято у рідному кабінеті... Урочисто зібрались на подвір'ї школи лише найстарші - 9, 10 та 11 класи. 

Не було величезних промов. Не було гостей з районної чи міської адміністрації. Кожна паралель по-своєму привітала всіх присутніх. Урочисто доєднались до свята одинадцятикласники. Програма заходу була насичена показами талантів випускників школи - своєрідними художніми підсумками, що були наче візерунки мозаїки. Дев'ятикласниці чуттєво продекламували вірш Ліни Костенко. Мабуть, найбільш драйвов ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: superman | Дата: 31.05.2019 | Коментарі (0)

16 травня з нагоди Всесвітнього дня вишиванки у Львові відбувся масштабний Фестиваль вишиванки 2019.

На цьому фестивалі відбулося нагородження переможниці конкурсу на кращу фотографію у соціальній мережі "Панна-Вишиванна" від представниць навчальних закладів м. Львова. Найбільшу кількість голосів здобула наша учениця Євгенія Головіна (9-Г). Вона здобула подарунки не лише для себе (серед них красива вишиванка), а й для своєї школи.

Пишаємось нашою панною-вишиванною та вітаємо її з перемогою!

Переглядів: 233 | Додав: superman | Дата: 31.05.2019 | Коментарі (0)