Головна » 2019 » Травень » 31 » Святкова мозаїка випускників школи
10:28
Святкова мозаїка випускників школи

"І все на світі треба пережити, і кожен фініш - це, по суті, старт..." - з таким епіграфом відбулось найурочистіше і найзворушливіше свято школи - мозаїка випускників.

Цього навчального року що його початок, що його закінчення відзначали інакше. В останній день 2018-2019 навчального року проміжні класи (з 2 по 8) разом із класними керівниками мали власну святкову програму: хтось поїхав у кінотеатр, хтось - на екскурсію, хтось влаштував свято у рідному кабінеті... Урочисто зібрались на подвір'ї школи лише найстарші - 9, 10 та 11 класи. 

Не було величезних промов. Не було гостей з районної чи міської адміністрації. Кожна паралель по-своєму привітала всіх присутніх. Урочисто доєднались до свята одинадцятикласники. Програма заходу була насичена показами талантів випускників школи - своєрідними художніми підсумками, що були наче візерунки мозаїки. Дев'ятикласниці чуттєво продекламували вірш Ліни Костенко. Мабуть, найбільш драйвово виступив запрошений музичний бенд, у якому грали наші учні Сірант Дмитро (9-Б) та Коропецький Назар (8-Б). Звичайно, не обійшлося без першокласників. У них зі старшокласниками відбулась цікава віршована розмова про те, як бути дорослим, як добре вчитись та зберігати хороше ставлення до рідної школи.

Цього року батьки брали щонайактивнішу участь в організації свята, а, оскільки багато хто з них також є випускниками нашої школи, то й вони вирішили зробити музичний подарунок - всіх приємно вразили енергійним танцем, наприкінці якого випустили в небо голубів. Старшокласники дивились і не могли повірити, що це їхні батьки так круто запалюють на танцювальному майданчику. 

Найзворушливіших ноток надали святу одинадцятикласники: пісні-прощання зі школою, слова подяки вчителям та батькам, останній шкільний вальс, танець із батьками... Закінчилася мозаїка традиційним дзвоником, від якого ніхто не захотів відмовлятися. Честь подати останній дзвінок отримали учениця 1-Б класу Лучук Єва, а також президент школи 2017-2018 н.р., активний учасник шкільного самоврядування, спортсмен та призер всеукраїнських та міжнародних турнірів з карате і просто порядний, добрий учень 11-Б класу Василь Свінтальський.

Так закінчився кінець навчального року, але ми пам'ятаємо, що "кожен фініш - це, по суті, старт". Бажаємо нашим випускникам відмінного старту в доросле життя, самореалізації та повного розкриття своїх можливостей! Пам'ятайте своїх вчителів та школу, яка завжди пишатиметься вами та радо прийматиме вас, коли б ви не прийшли.

Переглядів: 463 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: