Головна » 2019 » Травень » 31 » Конкурс шкільних медіа "І мати, й Україна - одна єдина"
11:22
Конкурс шкільних медіа "І мати, й Україна - одна єдина"

29 травня у приміщенні Львівської обласної організації національної спілки журналістів України (Крушельницької 5) відбулося нагородження учасників конкурсу шкільних медіа "І мати, й Україна - одна єдина" від ГО "Галицьке юнацтво", на якому були присутні й учні нашої школи.

Конкурс шкільних медіа тривав до 10 травня. Учні 7-А класу зголосились взяти у ньому участь під керівництвом вчителя української мови Тимчишин С. Л., у результаті чого були створені відеороботи різних жанрів. Пилюк Юрій провів та відзняв соцопитування серед перехожих-львів'ян, які розповідали, що для них означає слово "мама", скільки часу вони проводять зі своїми батьками, чи вони самі мають дітей і якщо так, то наскільки змінилося їхнє життя після народження дитини. Шеремета Орест створив відеоблог "Моя мама - моє життя", у якому він брав інтерв'ю у своїх мами та бабусі. Сама робота відзначилась якістю та грамотністю. Пасок Марта, Перегінець Максим, Шавров Любомир брали інтерв'ю у львівської співачки Соломії Чубай, яке також оформили у відеоролик. Шавров Любомир із допомогою Перегінця Максима створив цікавий репортаж на тему "Мати Україно - ти у нас одна". 

Редколегія СЗШ №96 здобула І місце у номінації "Телепередачі". Організатори конкурсу тепло відгукнулися про роботу учнів нашої школи, відзначивши кількість творів, їх різноплановість, оригінальність та душевність. Діти отримали заохочувальні подарунки, а також мотивацію на подальшу роботу.

Переглядів: 246 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: