Головна » 2016 » Березень » 16 » Хімія - наука сьогодення
10:50
Хімія - наука сьогодення

25 лютого (четвер) учителі хімії нашої школи (Василечко Л. П., Лущик Г. Я.) влаштували для учнів 9-х класів конкурс-конференцію. Попередньо учні готували пошукові роботи на тему "Вуглеводні у нашому місті". Мета робіт - знайти підприємства Львова, які застосовують вуглеводні, розповісти про ці підприємства та їх роботу з вуглеводнями. Об'єктом роботи учнів 9-А класу були рідкі вуглеводні, учнів 9-Б класу - газоподібні, учнів 9-В класу - тверді. Після захисту пошукових робіт дев'ятикласники виконували додаткові завдання, а відповідями прикрашали символічне деревце. У шкільній конференції переможцями стали учні 9-Б та 9-В класу, хоч командну роботу 9-А класу учителі також відзначили.

Дев'ятикласники також підготували виставку робіт із пластику, яка демонструвала, як можна застосовувати цей матеріал у мистецьких роботах.

Районний конкурс-захист наукових (реферативних, пошукових, дослідницьких) робіт з хімії під назвою "Хімія - наука сьогодення" відбувся 3 березня у нашій школі. Конкурс був розділений на кілька секторів: "Роль сучасної хімічної науки в розвитку економічного потенціалу України", "Досягнення хімії на службі людини", "Дослідження в шкільній хімічній лабораторії", "Вітчизняні хіміки сучасності". У кожному з них учні доповідали на відповідні теми. Участь у конкурсі брали представники шкіл Сихівського району. Нашу школу представляла учениця 9-А класу - Олена Василиця з роботою "Синтетичні кристали - матеріал майбутнього". Олена отримала І місце у номінації "Роль сучасної хімічної науки в розвитку економічного потенціалу України".

Переглядів: 457 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: