Головна » 2016 » Березень » 16

1 і 2 березня у школах №№1 та 96 проводились відбіркові тури конкурсу "Мій Львів" серед учнів 6 - 8 класів загальноосвітніх закладів освіти району.

Районний етап конкурсу проводився за такими напрямками:

- "Львівські адреси Івана Франка та Михайла Грушевського";

- "Астрономія в архітектурі Львова";

- "Вежі Львова". 

У відбірковому етапі конкурсу взяло участь 11 команд шкіл Сихівського району. Під час конкурсу з'ясувалось, що керівник команди НВК "Школа-гімназія "Сихівська" (вчитель Винар С.Я.) не дотримався вимог Положення щодо вікової категорії учасників, тому члени журі не зарахували результатів названої команди.

За рішенням журі найвищий рівень знань учнів з історії рідного міста Львова продемонстрували команди ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: superman | Дата: 16.03.2016 | Коментарі (0)

25 лютого (четвер) учителі хімії нашої школи (Василечко Л. П., Лущик Г. Я.) влаштували для учнів 9-х класів конкурс-конференцію. Попередньо учні готували пошукові роботи на тему "Вуглеводні у нашому місті". Мета робіт - знайти підприємства Львова, які застосовують вуглеводні, розповісти про ці підприємства та їх роботу з вуглеводнями. Об'єктом роботи учнів 9-А класу були рідкі вуглеводні, учнів 9-Б класу - газоподібні, учнів 9-В класу - тверді. Після захисту пошукових робіт дев'ятикласники виконували додаткові завдання, а відповідями прикрашали символічне деревце. У шкільній конференції переможцями стали учні 9-Б та 9-В класу, хоч командну роботу 9-А класу учителі також відзначили.

Дев'ятикласники також підготували виставку робіт із пластику, яка демонструвала, як можна застосовувати цей матеріал у мистецьких роботах.

... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: superman | Дата: 16.03.2016 | Коментарі (0)

3 березня СЗШ №96 відвідали представники різних організацій м. Львова для того, щоб провести для учнів школи корисні та пізнавальні лекції. Лекції проводились в актовому залі школи.

Учні 10 - 11-х класів мали зустріч із представниками Львівського ІТ Кластеру.

Львівський ІТ Кластер (Lviv IT Cluster) – це спільнота провідних компаній у галузі інформаційних технологій (IT), які спільно із університетами та Міською владою покращують та розвивають ІТ у місті. 

Гості (серед яких був і випускник СЗШ №96, Тарас Озарків) розповідали про особливості ІТ-напрямку, навчальні заклади для IT-освіти та про підводні камені професії. Також лектори відповідали на запитання учнів. 

Інша лекція, яка відбулась у цей день, була призначена для дівчаток 6-х класів. Тема лекції - "Здоров'я та гігієна у підлітковому віці". ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: superman | Дата: 16.03.2016 | Коментарі (0)