Головна » 2016 » Травень » 18 » Майстер-класи до Дня здоров'я
12:33
Майстер-класи до Дня здоров'я

З нагоди Всесвітнього дня здоров'я у СЗШ №96 відбувся ряд пов'язаних зі спортом майстер-класів. До школи завітали гості зі спортивних секцій та студій, щоб показати, що заняття фізкультурою бувають не тільки корисними, а й приємними.

 

 

 

 

 

 

 

13 квітня для учнів 7-х класів підготували презентацію пластунки Ярина Діжак та Ярина Драбик. Дівчата розповіли про особливості гірського туризму: як поводитись у горах, що з собою слід брати, як правильно збирати рюкзак (відразу ж його дали розглянути учням) та розкладати намет. Продемонстрували деякі найнеобхідніші предмети гірського побуту та одягу: взуття, посуд, флісовий рушник тощо. Познайомили з рослинним та тваринним світом українських Карпатів - вказали, чого слід оминати, а на що звернути увагу.

 

 

Того ж дня для дівчат-десятикласниць провела майстер-клас із контемпу хореограф танцювальної студії "Біла пантера".

 

 

 

 

 

 

 

14 квітня відбувся майстер-клас з карате від тренера СК "Кенсей" для хлопців 8-х класів. Тренеру, Марії Валеріївні, асистували ті наші учні, які відвідують спортивний клуб - Василь Свінтальський, Орест Глинський (8-Г), Назар Мишолівський (7-Г), а також президент школи - Ростислав Глинський, який нещодавно перед тим отримав призове місце на Міжнародних змаганнях з карате. Діти з цікавістю розглядали спеціальне покриття на підлозі, вслухались не без смішка в цифри, сказані японською мовою, і, звичайно, уважно дивились на те, що показує тренер. Марія Валеріївна розповіла про небезпечні ситуації, які трапляються з людьми, і показала деякі прийоми самооборони, неодноразово наголосивши, що ці прийоми призначені лише для власного захисту.

14 і 15 квітня у школі проходив майстер-клас з джаз-фанку для дівчат 7 - 8-х класів від хореографа танцювальної студії "Art-Age" - Тіни Нікули. Після майстер-класів Тіна написала на сторінці у соціальній мережі: "Дуже приємно було працювати з дівчатами протягом двох днів, оскільки для багатьох цей стиль танцю відкрився вперше, і, надіємось, що запам'ятався".

Переглядів: 578 | Додав: superman | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: