Головна » 2016 » Травень » 18

З нагоди Всесвітнього дня здоров'я у СЗШ №96 відбувся ряд пов'язаних зі спортом майстер-класів. До школи завітали гості зі спортивних секцій та студій, щоб показати, що заняття фізкультурою бувають не тільки корисними, а й приємними.

 

 

 

 

 

 

 

13 квітня для учнів 7-х класів підготували презентацію пластунки Ярина Діжак та Ярина Драбик. Дівчата розповіли про особливості гірського туризму: як поводитись у горах, що з собою слід брати, як правильно збирати рюкзак (відразу ж його дали розглянути учням) та розкладати намет. Продемонстрували деякі найнеобхідніші предмети гірського побуту та одягу: взуття, посуд, флісовий рушник тощо. Познайомили з рослинним та тваринним світом українських Карпатів - вка ... Читати далі »

Переглядів: 573 | Додав: superman | Дата: 18.05.2016 | Коментарі (0)

10 квітня відбувся обласний етап інтелектуального конкурсу "Що? Де? Коли" серед шкільної ліги в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини "Погулянка". Участь у конкурсі брало близько 20 шкіл Львівської області.

Конкурс проходив у три етапи, кожен з яких складався із 12 питань. У перервах поміж етапами організатори нагороджували команди призами та грамотами за рейтингом конкурсу на районному рівні.

Сихівський район м. Львова представляли дві команди, серед яких і команда "Сократ" від нашої школи (Лаврушко В. (капітан), Ференц В., Михальська О., Дерев'янко В., Шершун М., Білик Т.). Наші учні не зайняли призових місць, але бу ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: superman | Дата: 18.05.2016 | Коментарі (0)