Головна » 2016 » Грудень » 29 » "Миколай про тебе не забуде!"
14:35
"Миколай про тебе не забуде!"

15 грудня наші учні відвідали Дитячий будинок, що на вулиці Таджицькій. Привезли із собою багато подарунків, які з радістю роздали діткам. 

Організацію поїздки спільно з адміністрацією школи взяли на себе учні 8-А класу: Ірина Матвіїв, Роксолана Соболь, Катерина Городечна та багато інших, які вже неодноразово відвідували цей Дитячий будинок. Також до акції долучились і самоврядуванці школи: президент Христина Бобко, спікер Вікторія Головецька, а також Анна Струк.

Акція, хоч і співпала з приготуваннями закладів до Дня св. Миколая, готувалась ще задовго до цього. Восьмикласники безліч разів робили оголошення, збирали речі, закуповували солодощі і, нарешті, призначили дату поїздки. Відвідини сиротинцю так сподобались школярам, що вони захотіли ще раз туди завітати, що, сподіваємось, буде організовано після зимових канікул.

Варто зауважити, 96-та школа також взяла участь у Всеукраїнській благочинній акції "Миколай про тебе не забуде!" Таким чином, школа не є байдужою до благочинності, доєднуючись до акцій різних громадських організацій, а також організовуючи власні заходи.
Переглядів: 366 | Додав: superman | Теги: Дитячий будинок, Миколай про тебе не забуде, благодійність, СЗШ №96, сиротинець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: