Головна » 2016 » Грудень » 12

День Гідності та Свободи належить до тих свят, які дають привід не тільки для гордості, а й для суму.

Революція Гідності зламала шаблон режиму, що існував ще від початку незалежності України - режиму Кучми - Януковича із "совковими" коренями, та дала початок для самореалізації нового покоління, зробила це покоління почутим. Однак, разом з тим, Революція Гідності переросла в бойовище з чітко окресленою сюжетною лінією: криваві події на Майдані - анексія Криму - початок АТО - "гібридна" війна з Росією. Загиблих досі не меншає, психологічна травма українців ятритиметься ще довго.

День Гідності та Свободи відзначають  ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: superman | Дата: 12.12.2016 | Коментарі (0)

Нещодавно учні-десятикласники СЗШ №96 (Шмалій Яна, Головецька Вікторія, Бобко Христина та Струк Анна) відвідали розважальний захід під назвою "Піжама-Party". Вечірку організували члени Учнівського парламенту Сихівського  району під керівництвом координатора Ірини Михайлівни Марченко 18 листопада о 16:00.

Ось які відгуки про вечірку залишили наші учні:

"Завдяки творчим та креативним ідеям, що були втілені під час оформлення інтер’єру, панувала дружня та весела атмосфера. Ми брали участь у різноманітних конкурсах, де змагалися командами. Це дало нам можливість краще заприятелювати один з одним. Упродовж всієї вечірки лунала сучасна музика, а наш фотограф робив фото на згадку. Дякуємо всім за цей чудовий день, за ваш позитив і старанність. Сподіваємось й надалі бачитися з вами та організовувати різні заходи".

... Читати далі »
Переглядів: 414 | Додав: superman | Дата: 12.12.2016 | Коментарі (0)

17 листопада в 96-ій школі о 10:00 відбувся Районний семінар психологів. Провела семінар на тему "Робота психологів із внутрішньопереміщеними особами" керівник РМО, психолог у СЗШ №96 Чайка Л. Й. 

Мета семінару - освоїти методи та методики для роботи з переселенцями. До таких методик належать психотерапевтичні вправи для розвантаження негативних емоцій - тривоги, агресії, а також вправи-мотивації. Їх демонструвала та практикувала з учасниками семінару психолог Леся Йосипівна. 

У підсумку, учасники семінару набули додаткових навиків роботи з переселенцями.

Переглядів: 350 | Додав: superman | Дата: 12.12.2016 | Коментарі (0)