Головна » 2014 » Травень » 7 » КВН - ЮІР-2014
00:14
КВН - ЮІР-2014

Обережно, ДТП на дорозі!

11 квітня 2014 року на базі Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму відбулись змагання серед команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху, організоване Управлінням ДАІ у Львівській області.

Цьогоріч за перемогу в обласному етапі конкурсу завзято боролися шістнадцять команд із різних куточків Львівщини. Команда "ДТП" СЗШ №96 представляла на КВН-ЮІР Сихівський район нашого міста. Складалася команда ЮІР Сихова виключно із дівчат, тому й розшифрування своїй назві придумали своєрідне: Д - дівчата, Т- тепер, П- патрулюють. Змагання проводилися з метою формування в учнів навичок безпечної поведінки на дорозі та залучення їх до пропагування цих навичок іншим у жартівливій, більш доступній для дітей формі.

[spoiler] На перший етап конкурсу дівчата мали підготувати презентацію своєї команди -  «візитку». Другим етапом мали стати "ДАІ-news", однак, за браком часу ніхто із учасників так і не потішив присутніх глядачів веселими новинами. Найбільш емоційним та напруженим був останній етап конкурсу - музичне домашнє завдання, адже від його результатів, безумовно, залежали й підсумки змагань.










 

Наші неймовірно творчі та креативні ЮІРівці намагалися  здивувати суддів  та глядачів неповторними сценками, дотепними жартами, а головною їхньою "родзинкою" було виконання тематичних пісенних текстів, але, на жаль, призового місця так і не отримали. Третє місце у фіналі змагань розділили дві команди – «Солітери» з львівської гімназії «Гроно» та «П’яте колесо» (Радехівський район). «Срібло» здобули «Королі» з Пустомитівського району та команда «Здоровенькі були», що представляла 42-гу школу міста Львова. А перемогу в обласному конкурсі КВН ЮІР отримали «Перці» із Сокальського району. Однак, ми також не залишилися без подарунків, бо одержали від організаторів грамоту учасників і три настільні пізнавальні дитячі гри.










 


[/spoiler]




 

Переглядів: 605 | Додав: oleg-energy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: